Autoriseret forhandler af de originale Marguerit-smykker

Et smykke der aldrig går af mode

Hvilken type smykker man bærer, siger meget om et menneskes karakter. Smykker er en ideel måde at skabe et unikt og personligt udtryk, og så lyser de jo den til tider grå hverdag lidt op. Der findes et utal af forskellige slags smykker, og moden skifter ofte. Men et smykke der har været populært i umindelige tider, og som tilsyneladende aldrig går af mode, er det klassiske marguerit-smykke. Margueritten er en velkendt og simpel men smuk blomst, der tilmed har været Danmarks nationalblomst i mere end 30 år. Og så har den pyntet på klassiske smykker gennem endnu flere år. Det første smykke med den velkendte blomst var en broche, der i 1935 blev foræret til Kronprinsesse Ingrid, da hun ægtede Kronprins Frederik. Sidenhen er den blevet landskendt, og er et smukt smykke der indgår i mange kvinders smykkesamling. 

Stort udvalg af marguerit-smykker hos Fangels

Marguerit-smykket findes i et væld af udformninger. Du kan både pynte dig med halskæder, øreringe, armbånd og fingerringe med den fine blomst. Smykkerne er både perfekte at samle på, så du til sidst har hele serien, men med deres karakteristiske udtryk står de ligeså smukt alene. Du kan få fingrene i alle de fine smykker hos Fangels, som er autoriseret forhandler af de originale marguerit-smykker fra Lund Copenhagen. Dermed kan du handle smykkerne sikkert og er samtidig omfattet af den landsdækkende bytteservice, som Fangel tilbyder. Smykkerne leveres altid i smukke æsker, når du køber dem i en af Fangels 300 butikker eller på deres netshop Fangels.dk. 

Marguerit-smykkerne er en tidløs investering, og en perfekt gave til dig eller en du har kær. Skal du forkæle dig selv eller en du holder af med et særligt smykke, så kan du se meget mere til det store udvalg af marguerit smykker hos Fangels her.