Du kan arve en sixpence!

advertorial

Har du undret dig over, at det er blevet så moderne igen at gå med en sixpence?

Til at starte med tror du, at det har noget at gøre med, at dine bedsteforældres tøjstil er blevet moderne igen, så alle mennesker har lånt eller arvet deres tøj eller er gået ned i genbrugsbutikkerne for at anskaffe sig noget tøj fra den periode.

Det er da muligt, at der er nogle af de sixpences, som man kan finde på gadebilledet, der er afstedkommet af den årsag, men langt de fleste eksempler skal nok ses at være kommet i lyset af, at de er købt fra nye af.

Der er mange butikker, der sælger den slags, og man kan også finde dem online på for eksempel https://high5shop.dk/collections/sixpence

Mens der så er andre, der handler den slags hattegenstande i bestemte butikker, eller det er en tradition for dem, at de altid køber deres sixpence, når de er ude at rejse.

sixpence

Det er bedre at få en sixpence fra ny af

Det er dog lidt uheldigt, hvis ens nuværende sixpence så er gået i stykker, og man helst vil købe sådan en, når man rejser ude, eller man ikke har råd til det mærke af en sixpence, som man ellers foretrækker.

Desuden er der intet i vejen ved, at man har en brugt sixpence, da den så er “gået til”, og den har noget patina, men der er også en stor chance for, at den ikke kan holde så længe.

Hvis du så også har lånt den, så er det jo ikke heldigt, hvis den går i stykker. Derfor er det bedre, hvis du har din egen.

Tøv derfor ikke med at få din egen sixpence ved at købe den via det link, vi har indsat herover.
Den kan du så give videre i arv senere i livet!