Få den bedste ansigtsbehandling på professionel skønhedsklinik

Har du problemer med huden i dit ansigt, for eksempel i form af bumser eller acne, tør og skællende hud, irriteret hud med tendens til rødme og hævelse eller måske en overproduktion af talg? Så kan du med stor fordel bestille tid til en ansigtsbehandling hos en uddannet kosmetolog.

Hvad kan jeg få ud af en ansigtsbehandling?

Hvis du døjer med problemhud vil en ansigtsbehandling kunne gøre underværker. I forbindelse med en ansigtsbehandling renses huden grundigt med ikke alt for skrappe midler, således at den sarte og måske beskadigede hud ikke lider overlast.

Selve ansigtsbehandlingen inkluderer en dybderens om nødvendigt (især i tilfælde af mange hudorme eller bumser), forskellige ansigtsmasker, eventuelt en ansigtsmassage og sluttelig indslusning af nærende creme som holder huden blød og fugtmættet i lang tid.

Din kosmetolog vil kunne give dig kvalificeret rådgivning omkring din fremtidige pleje af huden således at den sunde balance kan bevares og huden kan holde sig smuk i længere tid.

Find din nærmeste skønhedsklinik nord for København

Hvis du er bosat i den nordlige del af hovedstadsområdet kan du med fordel vælge Michelle Ottendal som din kosmetolog. Michelle Ottendal driver sin helt egen skønhedsklinik i Charlottenlund nord for København og har igenne mange år udelukkende beskæftiget sig med sin store passion nemlig huden og dennes pleje.

Hos Michelle Ottendal får du en grundig ansigtsbehandling inklusive en hud analyse som skal afdække din huds specifikke behov. Uanset om du lider af fedtet hud med bumser, hudorme og tilstoppede porer, eller om din hud er tør og irritabel i overfladen, kan Michelle Ottendal hjælpe dig med at genskabe hudens naturlige balance.

Med en ansigtsbehandling hos Michelle Ottendal kan du være sikker på længere varende effekter – og du vil kunne gå efteråret og vinteren i møde med en styrket, næret og strålende hud.

Læs mere på michelleottendal.dk