Få den bedste behandling mod uren hud

Er huden i dit ansigt – måske mest i T-zonen og i kæbelinjen – præget af røde, irriterede plamager? Så bør du opsøge en dygtig kosmetolog og bestille tid til en ansigts behandling.

Hvorfor får man bumser og uren hud?

Når porerne i ansigts huden stopper til, kan der opstå infektion – især hvis man kradser i huden. Det er bakterie infektionen, som danner de røde og opsvulmede pletter, vi kender som bumser. Bumser og urenheder ses ofte hos teenagere, som på grund af en hormon betinget over produktion af talg i hudens kirtler har en øget tendens til tilstoppede porer og hårsække i ansigtet. Og mange teenagere lider tilmed af acne.

Voksne mennesker kan også have bumser, men hos voksne skyldes dette – hvis ikke en decideret hormon ubalance – som regel, at man renser sin hud for meget eller med de forkerte produkter. Hvis huden tørrer ud, kan det føre til øget produktion af talg fra talgkirtlerne – og samtidig udgør tør og sensibel hud et prima vækst miljø for de bakterier, som skaber irritation og bumser.

Hvordan kommer jeg af med bumser?

Lider du af uren hud, selv i en moden alder – og skyldes dette ikke hormoner, som for eksempel i forbindelse med overgangs alder eller graviditet? Så kan du med stor sandsynlighed have megen glæde af en dybde rensende og plejende ansigts behandling. Ved en ansigts behandling renses porerne grundigt ud, således at alle urenheder forsvinder. Dette sker som oftest under damp, og i mange tilfælde ved hjælpe af en peelende eller eksfolierende creme eller maske.

Du vil få ekstra plejende produkter påført dit ansigt i form af lækre masker eller en skøn, stimulerende massage. Og din kosmetiker eller kosmetolog vil kunne give dig professionelle råd og kyndig vejledning omkring pleje af din hud i det daglige, således at du fremover kan undgå bumser og uren hd. Book din tid til ansigts behandling på hayathairbeauty.dk