Få det flotteste garn hos din lokale frisør på Østerbro

Når dit lange hår begynder at blive tørt i spidserne, og derfor svært at rede ud fordi det filtrer sammen, er det på tide med en klipning. Selv om du ønsker dig rigtig langt hår er det en god idé at lade en frisør klippe de slidte og tørre spidser af med jævne mellemrum. Når håret er frit for de tyndslidte spidser vil det synes sundere og mere voluminøst. Og forkæler du samtidig håret med en hårkur vil det samtidig få glans og spændstighed.

Hvilken frisør på Østerbro skal jeg vælge?

Bor du i den skønne og eksklusive københavnske bydel Østerbro, og leder du efter en dygtig frisør i nærheden af din bopæl? Så kan du med fordel vælge Frisørsalon Hair & Beauty.

Hos Frisørsalon Hair & Beauty finder du udelukkende veluddannede og faglærte frisører med mange års erfaring og en stor passion for deres erhverv. Samtidig anvendes der i Frisørsalon Hair & Beauty kun produkter fra anerkendte og professionelle brands så som Wella Professional, Sebastian Professional, D:FI og American Crew.

Du er således sikret en professionel behandling af erfarne frisører og med de bedste produkter på markedet når du vælger Frisørsalon Hair & Beauty som din frisør på Østerbro. Frisørsalon Hair & Beauty tilbyder alle de mest populære frisør behandlinger til damer, herrer og børn. Priserne ligger i et ganske fornuftigt leje uanset om du blot skal have studset spidserne eller udført helfarve, bundfarve, striber eller reflekser i dit hår.

Du kan selvfølgelig tilvælge diverse ekstra services så som hårkur eller hovedbundskur. Der ud over tilbyder Frisørsalon Hair & Beauty tillægs ydelser så som retning og farvning af bryn og farvning af vipper – enten som enkelt stående services eller i forbindelse med klip eller farve.

Du kan læse mere om Frisørsalon Hair & Beauty og salonens produkter og ydelser på hjemmesiden salon-hair-beauty.dk hvor du også kan booke tid til frisør online.