Få en flot frisure på Frederiksberg!

06 april 2020 anne-mette_hansen

Skal der ske noget nyt med håret? Skal du have sat det op til en festlig lejlighed? Eller skal spidserne bare lige trimmes? Måske skal udgroningerne farves op igen? Hvis ikke man har en fast frisør, eller lige er flyttes et nyt sted hen og er nødt til at skifte, er det svært lige at finde den rette frisør. 

Det skal din frisør kunne

Det kan tage lang tid at finde den perfekte frisør. Der er faktisk mange krav, som personen skal opfylde for at få lov til at leje med dine lokker. Din frisør skal:

– Kunne klippe den frisure, du ønsker

– Kunne give gode råd til farve og frisure

– Sætte dit hår op til specielle lejligheder

– Have gode priser og tilbud

– Have gode og indbydende rammer i salonen

– Byde på te, kaffe, vand eller andet godt 

– Bruge nogle lækre produkter til håret

Det kan derfor være en god idé lige at gå tjeklisten igennem, når du har været hos frisøren. Spørg gerne dig selv, om du er 100 % tilfreds!

Frisørsalon på Frederiksberg kan det hele

Kepel er en skøn frisørsalon på Frederiksberg. Her kan du få ordnet alt fra klip, farve, reflekser og extension til bryn og vipper. Salonen tilbyder klipning af både kvinder, mænd og børn. De er specialiseret i at klippe alt slags hår. 

Her kan du derfor sagtens træde ind, hvis du søger en frisør, som kan forkæle dit hår. Salonens frisører er virkelig dygtige, og salonen er skøn at opholde sig i. Servicen er altid helt i top! Og du kommer aldrig til at gå utilfreds fra salonen.

Salonen kan også hjælpe dig, hvis du skal have en paryk eller toupe. Du kan vælge mellem modeller af ægte hår eller fiberhår. 

Læs mere om denne frisørsalon på Frederiksberg på deres hjemmeside, hvor du også kan se alle deres priser på forskellige ydelser. 

 

Flere nyheder