Få flotte tandkroner hos din lokale tandlæge

11 marts 2021 Astrid Pedersen

Har du en eller flere tænder, som har taget skade af nedslidning, syreangreb eller måske et traume? Så vil du sikkert kunne have glæde af en kunstig tandkrone.

Hvad er en tandkrone?

En kunstig tandkrone er en restaurering af din naturlige tand i form af en kunstig skal som monteres uden på tanden. Denne skal er som regel fremstillet i enten porcelæn, plast, eller en blanding af metal og keramik.

En kunstig tandkrone kan komme på tale i det øjeblik en eller flere tænder i munden har lidt så omfattende skade at det ikke læ gere er muligt eller forsvarligt blot at lappe på dem med fyldninger. Med en tandkrone er tandens kerne beskyttet – og en tand forsynet med en kunstig tandkrone vil kunne bruges på lige fod med de naturlige tænder.

Hvor kan jeg få tandkroner i Bramming?

Hvis du ønsker at få monteret en kunstig tandkrone på en eller flere tænder kan du med fordel kontakte Tandlæge Ulf Kretzschmer. Tandlæge Ulf Kretzschmer er en lokal tandlægeklinik i Bramming som tilbyder alle standard tandlæge ydelser.

Hos Tandlæge Ulf Kretzschmer kan du således få tilpasset, udfærdiget og monteret såvel kunstige tandkroner som hele broer – alle fremstillet i de bedste og med slidstærke materialer og tilpasset personligt til dit tandsæt. Med en tandkrone fra Tandlæge Ulf Kretzschmer vil dine omgivelser ikke kunne se at du har en kunstig tandkrone. Og du vil kunne bruge din tandkrone til at bide eller tygge med fra dag et.

Hvem er Tandlæge Ulf Kretzschmer?

Tandlæge Ulf Kretzschmer er en af de mere velrenommerede tandlægeklinikker i Bramming, Esbjerg og nærmeste omegn. Hos Tandlæge Ulf Kretzschmer kan du få hjælp til såvel rutinemæssig kontrol og rensning af dine tænder og af dit tandkød som til mere specielle behandlinger. Du kan booke tid hos Tandlæge Ulf Kretzschmer på klinikkens hjemmeside tanddoctor.dk.

Flere nyheder