Frisør i Horsens – Forkæl dit hår

Vores filosofi er bygget op, omkring princippet om naturlighed. Vi mener at skønhed starter indefra og at du stråler bare lidt mere end normalt, når du føler dig smuk og velplejet. Det er vigtigt at passe på sig selv og behandle dit sind og krop som det tempel det er.

Din krop bærer dig igennem livet og fortjener at modtage pleje og omsorg. For mange af os, er vores hår en vigtig del af vores udseende og vi vil gerne hjælpe dig til at have en god hårdag, hver dag. Det er vores fornøjelse at få lov til at assistere dig i dette og vi er derfor meget opmærksomme på dine ønsker, så du kan føle dig i trygge hænder hos os. 

Grøn frisør i Horsens: Gør noget godt for dig selv

For at sikre din sundhed og naturlige resultater, benytter vi i salonen kun organiske, fairtrade produkter. På den måde bliver du og dit hår ikke udsat for unødvendige kemikalier og du risikerer ikke at udvikle allergi, som følge af for hårdhændede ingredienser.

Vi har implementeret disse produkter i alle steps af vores behandlinger, lige fra hårvask, til farver og reflekser. Det mener vi er det naturlige valg, som beskytter dig og vores jord. Vi har mange års erfaring inden for frisørfaget og sørger altid for at holde os opdaterede med nye trends og teknikker, via forskellige kurser. Dette foregår løbende, så vi på den måde altid kan tilbyde dig den bedste behandling.

Vi ønsker altid at du skal forlade salonen med et smil og glæde dig til at vise dit nye hår frem. Essensen af vores arbejde, er at få dig til at føle din egen skønhed og når du først gør dette, så er vores arbejde veludført. 

Har du brug for en frisør i Horsens og ønsker at finde mere inspiration, samt viden om grønne produkter? Så kan du med fordel se med her.