Tips til konfirmationen

advertorial

Skal dit barn konfirmeres, og mangler du inspiration til, hvordan du giver din søn eller datter en dag de sent vil glemme? Her får du 3 råd til konfirmationen.

Vær ude i god tid

Hvert forår er der mange unge, der skal konfirmeres. Du bør derfor være ude i god tid, både når det gælder booking af lokaler til festen, men også i forhold til invitationer. 

caps

Lad dit barn vælge sit tøj til den store dag

Konfirmationsmoden ser meget anderledes ud i dag, end da du som forælder selv blev konfirmeret. Husk på, at det er dit barns store dag, og at han eller hun skal føle sig godt tilpas i tøjet.

Gennem de seneste år har man kunnet se flere forskellige tendenser når det gælder konfirmationstøj. Blandt pigerne er lange, løse kjoler med blonder eller gennemsigtige udskæringer ofte et populært valg. Afslappet tøj, som f.eks. et par hvide bukser og en løs bluse er ikke et sjældent syn, og bryder med forventningen om, at piger skal bære kjole til deres konfirmation.

Hos drengene ses primært jakkesæt, men hvor nogle vælger at bære det sammen med et slips, foretrækker andre en lidt mere afslappet stil. Her vælger nogle drenge at lade jakken stå åben og bære en t-shirt frem for en skjorte.

Tøj til Blå Mandag

Blå Mandag hører sig til blandt de unge, og mange glæder sig til sjove oplevelser med vennerne på denne dag. Også her har mange et nyt outfit, som de ser frem til at have på. Også her er det vigtigt, at det er noget dit barn føler sig godt tilpas i. Mange piger vælger et par flotte bukser og en sød bluse, imens drengene ofte går efter en flot t-shirt og en jakke. På Blå Mandag skal tøjet ofte være afslappet, men stadig smart og moderne. Find inspiration til drengetøj til Blå Mandag på high5shop.se.